Hvem er Imagegolf ?

Image golf er et firma, der er distributør af Under Armour Golf  Produkter i Danmark. Udover at være distributør på Under Armour, starter vi som distributør på Henrik Stenson Eyewear, HS Eyewear er et nyt brand og vil komme i handlen midt maj 2017.  Derudover tilbyder vi professionelle kundearrangementer inden for golf.

Det er et selvdrevet firma, som jeg, Nicolaj Hansen, står bag. Jeg er tidligere professionel golfspiller, og har gennem 19 år, arbejdet indenfor golfbranchen. Her har jeg bla. arbejdet med nogle af de bedste og dygtigste golfspillere i verdenen. Derudover har jeg en stor erfaring indenfor marketing og salg, da jeg er uddannet indenfor marketing. Jeg har haft fornøjelsen af arbejde med det i praksis rundt om i Danmark, hvor jeg har repræsenteret og arbejdet med nogle af de mest efterspurgte og førende kvalitets produkter indenfor golf. Med alt dette som en kombination, har jeg stor succes med at afholde Company dage for store virksomheder som blandt andet tæller; Jyske Bank, Jyske Private Banking, Danske Private Banking, Nordea, Nordea Private Banking & Arrow ECS.

Image Golf beskæftiger sig udelukkende med  salg af kvalitetsprodukter fra verdens førende mærkevareproducenter. I 2015 Startede Image Golf Som distributør for Under Armour Golf. Under Armour er vokset og er blevet hovedbeskæftigelsen hos Image Golf i dag.  Som noget helt nyt, kommer Image Golf til at sælge Henrik Stenson Eyewear fra maj måned 2017. Begge produkter er af højeste kvalitet og begge er konstant udviklende produkter.  HS Eyewear har forskellige solbriller, alle designet og kvalitets kontrolleret af Henrik Stenson selv. Smarte design. Se mere i kataloget på forsiden.

Målsætning

Målsætningen for Image Golf, er at udbyde service og produkter i høj kvalitet overfor vores kunder og hele tiden udvikle virksomheden. Det er vigtigt at alle de produkter vi udbyder lever op til kundens forventninger. Alle produkter som Image Golf udbyder vil være af højeste og bedste kvalitet.